Tag med på en magisk rejse med fantasyspillet Crusade of Fortune

Crusade of Fortune inviterer med på en magisk rejse, hvor du møder overnaturlige væsner, der er på krigsstien. Spillet må siges at være inden for genren af fantasy.

Denne videoslot har 5 roterende hjul og du kan satse på op til 20 gevinstlinjer. Det betyder at du maksimalt kan satse 400 mønter. Du kan vælge mellem 5 forskellige møntværdier, 0,01, 0,02, 0,05, 0,10 og 0,20 og du kan vælge indsatsniveau, som går fra 1 til 20. Alt dette giver dig mange forskellige muligheder for at satse og det betyder, at du kan satse både stort og småt. Spillet har også en autoplay funktion som du kan klikke på, hvis du ønsker at læne dig lidt tilbage.

Vinderkombinationer er kun gyldige, når de kommer fra venstre mod højre. Dette gælder dog ikke ved scattersymbolerne.

Spillet indeholder Gratis Spins, bonusspil, scatters og wilds. Så der er rig mulighed for at ramme en god gevinst.

crusade-of-fortune

Wild og Scatter

Wild-symbolet er den lilla troldkvinde, med grønt hår og en magisk stav. Hun kan erstatte alle symboler, på nær scatteren og bonussymbolet. Hun kan derfor hjælpe dig med at få flere vinderkombinationer.

Scatteren er i dette spil er dværgen med det røde skæg og øksen. Rammer du en vinderkombination med ham, bliver din gevinst ganget op, med den pågældende sats. Han er også nøglen til spillets Gratis Spins. Rammer du 3 scatters, på en aktiv gevinstlinje, får du 10 Gratis Spins. Gevinsterne du vinder, når du spiller dine Gratis Spins, bliver tredoblet, dog ikke hvis du vinder bonusspil.

Bonusspillet

Bonussymbolet i spillet er den grønne ork, som holder en kæmpe machete. Rammer du 3 eller flere af ham, på en aktiv gevinstlinje, aktiverer du bonusspillet. I bonusspillet, skal du kæmpe som en heroisk krigerinde mod den onde ork. Hvor meget du vinder, afhænger af hvor meget skade du gør på orken og hvor god du er til at afværge orkens angreb på dig. Du har op til 3 runder, at slå orken ihjel på. Hvis du klarer det, får du en ekstra bonusgevinst. Hver runde er delt op i 2 etaper, som er ens i hver runde.

  1. etape: Her skal du angribe orken. Du klikker på et sværd for at vælge hvilke slags angreb du ønsker at udfører; Højt, i midten eller lavt. Herefter angriber du så orken og han kan så vælge at forsvare sig, ved enten at blokere dit angreb højt, i midten eller lavt. Hvis orken blokerer dit angreb, får du ingenting og hans helbred forbliver det samme. Rammer du ham derimod, vinder du mønter og han bliver svagere.
  2. etape: Her skal du vælge et skjold og om du vil blokere angrebet højt, i midten eller lavt. Nu angriber orken dig så og du skal krydse fingre for, at han ikke har succes med at ramme dig. Hvis du blokerer hans angreb, vinder du mønter og mister intet i helbred.

Hvis du dræber orken, vinder du den skat, han bærer rundt på og du får derfor en ekstra mønt-bonus. Spillet slutter efter 3 runder, eller når enten du eller orken dør og så vender du tilbage til hovedspillet.

Visuelle features

Crusade of Fortune tager dig med ind i et rigtigt fantasy-univers. Her møder du en masse skæve og uhyggelige eksistenser. Spillet er udviklet af Net Entertainment og spillet er derfor rigtig flot lavet. Baggrunden ligner noget fra en uhyggelig underverden, med tåge, kranier, bjerge og lanterner. Og figurerne er da også helt, som man kunne forvente. Du møder væsener som troldkvinder, vampyrzombier, orker og andre fantasy-væsner.

Bonusspillet er også super flot lavet og grafikken flyder helt perfekt. Baggrunden med bjergene og det uhyggelige slot, er med til at føre den røde tråd gennem hele spillet.

Konklusion

Crusade of Fortune inviterer med på rejse, ind i en ægte fantasy-verden.

Slotmaskinen har har 5 roterende hjul og 20 gevinstlinjer. Du kan vælge mellem 5 forskellige møntværdier fra 0,01 til 0,20 og du kan vælge indsatsniveau, som går fra 1 til 20. Alle disse indstillinger, giver dig mange forskellige satsmuligheder og du beslutter selv, om du vil satse småt eller stort. Vil du læne dig tilbage, så har spillet også en autoplay funktion du kan gøre brug af. Vinderkombinationer skal rammes fra venstre mod højre, for at være gyldige. Dog gælder denne regel ikke ved scattersymbolerne.

Spillet er spækket med sjove og lukrative indslag som; Gratis Spins, bonusspil, scatters og wilds.

Wild-symbolet er troldkvinden, med grønt hår og en stav. Hun kan erstatte alle symboler, på nær scatteren og bonussymbolet og dermed forøge dine vinderchancer. Scatter-symboler er dværgen med det store skæg og økse. En vinderkombination med ham i, gør at din gevinst bliver ganget op med en såkaldt multiplyer. Derudover skal du ramme 3 symboler med ham på, for at få 10 Gratis Spins. Gevinster der vindes under Gratis Spins tredobles!

Bonusspillet får du aktiveret ved at ramme 3, eller flere af de grønne orker. I bonusspillet indtager du rollen som den smukke krigerinde, der skal kæmpe mod den onde ork. Spillet varer op til 3 runder og du skal forsøge at dræbe orken, inden han dræber dig. Hver runde har to etaper, én hvor du angriber og én hvor han angriber. Har du heldet mig dig og får dræbt orken, vinder du hans skat og får derfor en ekstra bonus.

I Crusade of Fortunes fantasy-univers møder du en masse mærkelige og skræmmende væsner. Spillet er udviklet af Net Entertainment og grafikken er derfor helt i top. Baggrunden minder om en uhyggelig underverden, med tåge, kranier og bjerge. Figurerne er også helt, i tråd med temaet og man møder skikkelser som troldkvinder, vampyrzombier, orker og uhyggelige væsner.

Spillet kan varmt anbefales til dig, som har en interesse i fantasy og som samtidig nyder et godt slotspil.