Bliv bidt af den forførende slotmaskine Blood Suckers

Videoslotmaskinen Blood Suckers tager dig med ind i en underverden, af uhyggelige vampyrer. Spillet har mange forskellige vampyrfigurer som blandt andet Dracula, en vampyr-brud og en vampyr-kvinde, med uhyggelige vinger. De vilde lydeffekter, er også med til at gøre spillet en tand mere uhyggeligt og er virkelig med til at sætte stemningen.

Spillet har 5 roterende hjul, 3 rækker og 25 gevinstlinjer. Blood Suckers har en teoretisk udbetaling på hele 98% og en masse spændende features, som scatters, Gratis Spins, wilds og et rigtig sjovt bonusspil, med vampyr jagt. For at få fingrene i de bedste gevinster, er det scatters, wilds og bonussymboler, du helst skal lande på. Vinderkombinationer tæller yderst fra venstre mod højre. I Blood Suckers kan du indstille indsatsniveauet, møntværdien og hvor mange gevinstlinjer, du ønsker at satse på. Alle disse indstillinger gør, at alle kan være med, uanset om du vil spille for store eller små beløb. Desuden kan spillet sættes på auto-play, så du kan læne dig lidt tilbage, du skal dog huske at indstille beløb, indsats mm. inden du trykker auto-play.

Gratis Spins

Spillets scatter er den uhyggelige vampyr-brud. Hvis du er så heldig at ramme 3 eller flere af hende, bliver Gratis Spins aktiveret. 3 scatters giver 10 Gratis Spins og 4 mønter, 4 giver 10 Gratis Spins og 25 mønter og rammer du hele 5 vampyr-brude, får du 10 Gratis Spins og 100 mønter. Alle de gevinster du vinder under dine Gratis Spins, bliver tredoblet. Dette gælder dog ikke hvis du aktivere bonusspillet og vinder i dette. Yderligere Gratis Spins kan også blive vundet, når du spiller dine Gratis Spins.

Wild

Spillets wild er Dracula, der er ved at bide en kvinde i halsen. Dette symbol kan erstatte alle symboler, på nær bonussymboler og scatters. Wilds kan hjælpe dig med at få mange flere vinderkombinationer og dermed vinde dig flere penge. De kan i sig selv også give gode gevinster, hvis du rammer dem på række, på en aktiv gevinstlinje. 2 på række giver 5 mønter, 3 giver 200 mønter, 4 giver 2.000 mønter og 5 på række giver hele 7.500 mønter.

Bonusspil

Blood Sucker har et rigtig flot og sjovt bonusspil, som du kan aktivere ved at ramme 3 bonussymboler på række, på en aktiv gevinstlinje. Bonussymbolet er en hammer og mejsel, med blod på! Bonusspillet starter automatisk. Bonusspillet finder sted i et gammel, uhyggeligt gravkammer, hvor du er omringet af kister. Du skal så åbne kisterne, ved at klikke på dem. Du skal finde vampyrer og bekæmpe dem og hver gang du har vundet over en vampyr, vinder du en møntgevinst. Åbner du en kiste, som indeholder en flagermus er spillet slut.

Spillets visuelle features

Da Blood Suckers er en videoslot, kan man godt forvente lidt action hist og her – og det får man så sandelig også! Når du rammer vinderkombinationer med nogle af vampyrerne, bliver de levende. Rammer du f.eks. en vinderkombination med Dracula og kvinden, bliver han levende og bider hende i halsen. Derudover er bonusspillet også rigtig flot lavet og generelt gennemført. Spillet er fyldt med sjove detaljer og alle figurer og symboler, holder sig inden for vampyr-temaet. Der er f.eks. symboler med hvidløg, en bibel med et kors og en armbrøst i sølv. Hele spillets brugerflade, er generelt super brugervenligt og det er let at skrue både op og ned, for ens indsatser.

Konklusion

Videoslotmaskinen Blood Suckers inviterer dig med ind i en verden fyldt med vampyrer, blod og bibler. Spillet indeholder flere forskellige vampyrer, heriblandt Dracula, en vampyr-brud og en vampyr-kvinde, med uhyggelige vinger. Den fede baggrundslyd og andre lydeffekter, er også med til rigtigt at sætte stemningen.

Spillet har 5 roterende hjul, 3 rækker, 25 gevinstlinjer og en teoretisk udbetaling på 98%. Spillet har en masse feature, som gør dine vinderchancer endnu større, der er blandt andet: scatters, Gratis Spins, wilds og et bonusspil, med vampyr jagt. For at ramme de bedste vinderkombinationer, skal du helst ramme symboler som scatters, wilds og bonussymboler. Spillet har flere forskellige indstillinger, som gør at alle kan spille med. Du kan selv indstille indsatsniveauet, møntværdien og hvor mange gevinstlinjer, du ønsker at satse på. Derudover kan du sætte spillet på auto-play, så du kan smække benene op og slappe helt af.

Spillets scatter er den uhyggelige vampyr-brud og skulle du være så heldig at ramme 3 eller flere symboler med hende, bliver Gratis Spins aktiveret. Alle gevinster du vinder under dine Gratis Spins, bliver tredoblet og du kan stadig vinde flere Gratis Spins, når du spiller dine Gratis Spins.
Spillets wild er Dracula, der bider kvinden i halsen. Symbolet kan erstatte alle symboler, på nær bonussymboler og scatters. Wilds kan hjælpe dig med at få flere vinderkombinationer og 2 eller flere wilds på række giver også gode gevinster.

Spillets bonusspil kan du aktivere ved at ramme 3 bonussymboler på række. Symboler er en hammer og mejsel, med blod på. I spillet befinder du dig i et gammel og uhyggeligt gravkammer, hvor du skal åbne kister. Du skal finde vampyrer og bekæmpe dem og når du vinder over en vampyr, får du en møntgevinst. Hvis du åbner en kiste, som indeholder en flagermus er spillet slut.

Blood Suckers er en videoslot og man kan derfor godt forvente lidt action, hvilket man da også får. Når du rammer vinderkombinationer med nogle af vampyrerne, bliver de levende. Derudover er bonusspillet også super fedt lavet og generelt rigtig gennemført. Spillet har en masse gode detaljer og alle figurer og symboler, holder sig inden for vampyr-temaet. Spillets brugerflade er generelt meget brugervenligt og det er let at skrue både op og ned for indsatser.

Så hvis du kan lide vampyr-temaet og videoslots, kan denne varmt anbefales.

Spillet kan blandt andet spilles på: Tivoli Casino, Vegas Bet365 og Slots Magic. De har alle, hver deres indbetalingsbonusser og nogle har også Gratis Spins!