Vind astronomiske gevinster med Big Bang

Det hele startede med ”the Big Bang” og det gør dine chancer, for en kæmpe gevinst også!
Spillets tema er Big Bang og derfor er scenen sat i rummet, med planeter i mange forskellige farver og nogle med bælter. Lyden er også meget rum-agtig og i rigtig fin tråd med temaet, så stemningen rigtig er sat.

Spillemaskinen har 5 roterende hjul, 25 gevinstlinjer og en teoretisk udbetaling på 96%. Der er en kæmpe jackpot på hele 250.000 mønter! Big Bang har flere forskellige slags muligheder, for at forøge din gevinst, der er f.eks. det progressive multiplier-meter. Derudover indeholder spillet wilds, som kan erstatte andre symboler. Som med så mange andre spil, kan du selv indstille hvor meget du vil spille for og på hvor mange gevinstlinjer du ønsker at spille på. Det betyder at alle kan spille med, om så du er high-roller, eller bare vil spille for lidt småpenge. Det gælder selvfølgelig at jo mere du satser, jo større bliver din gevinst. Du kan vælge mellem 6 møntværdier, som løber fra 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20 til 0,50. Du kan også selv vælge hvilket indsatsniveau du ønsker at satse på, der er 4 i alt.

big bang spillemaskine

Bonus features

Big Bang har et wild-symbol og det er den orange planet, hvorpå der står wild. Dette symbol kan fremkomme på alle 5 hjul og kan erstatte alle andre symboler. Symbolet kan hjælpe dig med at få mange flere vinderkombinationer.

Ligeså snart du rammer en vinderkombination, aktiverer du mulitplier-meteret, som ganger din gevinst op, med det pågældende tal, på barometeret. Når du vinder stiger du i graderne på barometeret og du fortsætter med at rykke op, så længe du vinder. Rammer hjulene en kombination der ikke giver gevinst, starter du forfra på barometeret. Når du vinder første gang, ganges din gevinst op med 2, derefter vil en vinderkombination ganges op med 4 osv. Der er 6 niveauer i barometeret og du kan få helt op til 32 gange din gevinst. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du forhøjer eller nedsætter din indsats, så starter du forfra på barometeret. Du skal således ikke ændre på din indsats, når du er begyndt at rykke op på barometeret, med mindre du vil starte forfra. Hvis du er så heldig at komme helt op på x 32, starter du derefter forfra på niveau 1.

Gevinster

For at se hvilke gevinster de forskellige vinderkombinationer giver, kan du kigge nærmere på gevinsttabellen. Denne viser de præcise kombinationer og de præcise gevinster. For at ramme en vinderkombination, skal symbolerne kommer fra venstre mod højre. Får du flere vinderkombinationer på en gevinstlinje, vil du få udbetalt gevinsten, fra den vinderkombination der giver det største beløb. Rammer du flere vinderkombinationer på ét spin, over flere gevinstlinjer, bliver disse gevinster lagt sammen.

Visuelle features

Når man først klikker ind på Big Bang, vil man blive mødt af et spil, der er rigtig flot lavet. Net Entertainment, som har udviklet dette spil, er kendt for at lave flotte spil, med lækker grafik og dette spil er da heller ingen undtagelse. Spillet er brugervenligt og der er ikke en masse forstyrrende indslag og elementer. Så længe du kan lide rum-temaet, vil du kunne lide dette spil, da grafikken blot trækker spillet op, på et højere niveau.

Konklusion

Som med universet, starter din chance for kæmpe gevinst også med et ”Big Bang”.
Scenen er sat i rummet, med planeter i forskellige farver og nogle med bælter om sig. Lyden er også meget futuristisk og i rigtig fin tråd med temaet, så stemningen rigtig er sat.

Spillet har 5 roterende hjul, 25 gevinstlinjer og en teoretisk udbetaling på 96%. Desuden har spillet en kæmpe jackpot på hele 250.000 mønter! Du kan næsten helt selv bestemme, hvor meget du vil spille for og på hvor mange gevinstlinjer du ønsker at spille på. Det gælder selvfølgelig at jo mere du satser, jo større bliver din gevinst.

Big Bang har et wild-symbol og det er den orange planet, hvorpå der står wild. Symbolet kan fremkomme på alle 5 hjul og kan erstatte alle symboler.

Når du rammer en vinderkombination, vil mulitplier-meteret blive aktiveret. Det betyder at din gevinst ganges op, med det pågældende tal på barometeret. Hver gang du vinder, stiger du i graderne på barometeret og fortsætter med at rykke op, så længe du vinder. Rammer hjulene en kombination der ikke giver gevinst, starter du forfra.

Hvis du vil være helt sikker på hvilket gevinster hver vinderkombination giver, kan du klikke på gevinsttabellen. Her står alle kombinationer og gevinster meget udføreligt. Får du flere vinderkombinationer på én linje, vil du få udbetalt den højeste gevinst og rammer du flere vinderkombinationer på ét spin, over flere gevinstlinjer, bliver gevinsterne lagt sammen.

Når man først klikker ind på Big Bang, vil man blive mødt af et super flot spil. Net Entertainment har udviklet Big Bang og spillet har derfor en rigtig høj standard. Spillet er rigtig brugervenligt og der er ikke alle mulige forstyrrende indslag og elementer. Hvis du kan lide rum-temaet, vil du uden tvivl kunne lide dette spil.

Spillet kan blandt andet spilles på Bet365, Slotsmagic og Simbagames. Der har hver især deres egne tilmeldingsbonusser, som du får når du spiller første gang.