Tag et spil Beach Life, hvis du har brug for sol og sommer

Beach Life er en populær slotmaskine, som tager dig med en tur på stranden. Spillet er især populært, fordi den har en af de største progressive Jackpots, inden for online slotmaskiner. Beach Life kan spilles på næsten alle online casinoer, som har slotmaskiner med de bedste progressive Jackpots. Du kan finde spillet på stort set alle sider, der er drevet af Playtech.

beach-life

Indstillinger

Spillet har 5 roterende hjul, 3 rækker og 20 gevinstlinjer. Du kan vælge at spille på alle 20 gevinstlinjer, eller justere, så du spiller på færre. Du kan også justere på møntværdien, som er den værdi én mønt har i reelle penge. Det er dog ikke muligt at justere på indsatsniveau, da det kun er tilladt at satse en mønt pr. gevinstlinje. Dog kan du stadig indstille så meget, så du selv styrer om du skal satse stort eller småt.

Symboler

Beach Life indeholder symboler som man forbinder med et ægte strandspil. Der er blandt andet: sol, is, dykker, surfer, strand-babe og sandslotte. De symboler som giver højeste gevinst er henholdsvis dykkeren, strand-baben og surferen. Dykkeren giver f.eks. 500 mønter, hvis du rammer 5 af ham. Symboler som giver mindre gevinster er iskagen, isvaflen og chokoladeisen med jordbær. Iskagen giver f.eks. 150 mønter, når du rammer 5 af dem, på en aktiv gevinstlinje.

Bonusfeatures

Sandslottet er spillets scatter og med det kan du vinde gode gevinster. Scatteren kan forekomme på alle hjul og ligeså snart du får 2 eller flere, vil din gevinst blive ganget op med din indsats og lagt sammen med din gevinst. Rammer du f.eks. en vinderkombination med 2 scatters bliver din gevinst ganget op med 2. 3 scatters i en vinderkombination giver en multiplikator på 5 og 4 scatters giver en multiplikator på 50. Skulle du være så heldig at få 5 sandslotte på række kan du få en multiplikator på op til 500!

Den smilende sol med solbriller på, er spillets wild. Den kan erstatte alle symboler, på nær scatteren og bonussymbolet. Dermed kan solen være med til at skabe mange flere vinderkombinationer. Derudover er solen også din adgang til den kæmpe, progressive Jackpot! 2 wilds giver 10 mønter, 3 giver 200 og 4 giver 2.000 mønter. For at vinde den progressive Jackpot, skal du have 5 wildsymboler, men de skal være på gevinstlinje nr. 20 for at gælde. Derudover skal du satse maksimum indsats. Rammer du 5 wilds på alle andre gevinstlinjer, får du dog stadig en ret god gevinst på 100.000 mønter!

At en Jackpot er progressiv, betyder at den hele tiden vokser. Den vokser da du og andre spillere satser penge og en del af disse går til Jackpotten. Beach Lifes Jackpot er kendt for at være enorm og spillet er nærmest ”the mother of all” spil med progressive Jackpots. Selvom Jackpotten er svær at få fingrene i, er den så enorm, så det er det hele værd at forsøge.

Udover scatters og wilds har spillet også en bonusrunde. For at aktivere denne bonusrunde, skal du ramme mellem 3 og 5 skattekister og det betyder ikke noget, hvilken gevinstlinje det er på. Når bonusrunden så er aktiveret, skal du vælge mellem 14 forskellige skattekister og du får lov til at vælge 3 skattekister I alt. Hver af de 3 skattekister har en gevinst og de vil alle sammen blive lagt sammen og tilføjet din beholdning.

Visuelle feature

Slotspillet har naturligvis et strandtema og det er derfor også spækket med ting og mennesker, som man kunne forvente at finde på stranden. Spillets baggrund er ved vandet, med udsig til stranden og farverne er klare og flotte. Der er fisk, hajer, parasoller, sand og vand og det er alt sammen lavet i et lækkert design. Spillet er designet så det minder én om en tegneserie som foregår på de gyldne strande i Californien.

Det er ganske fint lavet grafisk, det er ikke en overvældende flot slotmaskine, men den er hyggelig, let at finde ud af og simpel – på den gode måde. Ikke alle slotmaskiner behøver at være det helt store grafiske vidunder og det denne maskine mangler i grafik, gør den op for, med udsigten til den kæmpe store Jackpot!

Konklusion

Denne populære slotmaskine, tager dig med en tur på stranden og giver dig muligheden for at vinde en kæmpe progressiv Jackpot. Du kan spille Beach Life på stort set alle websider, som er drevet af Playtech og på dem som har slotmaskiner, med progressive Jackpots.

Før du går i gang med at spille, kan du indstille på antallet af gevinstlinjer og møntværdien. Du kan ikke indstille på indsatsniveauet. Dog kan du stadig indstille så meget, at du selv vælger om du vil spille for mange penge, eller mindre beløb.

Beach Life indeholder en masse symboler som du vil forbinde med en tur på stranden. Du finder blandt andet: sol, is, dykker, surfer, strand-babe og sandslotte. Symbolerne som giver højeste gevinst er dykkeren, strand-baben og surferen. De symboler som giver mindre gevinster er iskagen, isvaflen og chokoladeisen med jordbær.

Symbolet med sandslottet er spillets scatter og ligeså snart du får 2 eller flere, vil din gevinst blive ganget op med din indsats og lagt sammen med din gevinst. Det vil sige at en gevinst bliver ganget med en multiplikatoreffekt og får du 5 sandslotte på én række, kan du få en multiplikator på op til 500!

Den smilende sol, er spillets wild og den kan erstatte alle symboler, på nær scatteren og bonussymbolet. Solen er din billet til den kæmpe, progressive Jackpot! Men du skal have 5 på gevinstlinje 20, for at få adgang til den. Rammer du 5 wilds på alle andre gevinstlinjer, får du dog stadig en kæmpe gevinst på 100.000 mønter!

Spillet har også en bonusrunde, som du kan aktivere ved at ramme mellem 3 og 5 skattekister, på en aktiv gevinstlinje. I bonusrunden skal du vælge 3 skattekister, ud af 14 og de indeholder alle gevinster.

Beach Life er spækket med is, skattekister og mennesker, helt som man venter at se i et strandspil. Spillets baggrund er med udsig til stranden og farverne er klare og flotte. Spillet er ganske fint rent grafisk, det er ikke en overvældende og spektakulær slotmaskine, men den er hyggelig og let at finde ud af. Det man kunne mene at spillet mangler i grafiks kompleksitet, gør den op for, med udsigten til den kæmpe Jackpot!

Hvis du er ude efter den helt store Jackpot og et spil uden alt for mange dikkedarer, kan Bech Life varmt anbefales.