Anmeldelse af King Kong slotmaskine

King Kong er en utrolig flot og ikke mindst underholdende online video spilleautomat fra softwareudvikleren Playtech, der er baseret på den verdenskendte gorilla film af selvsamme navn, som du formentlig helt sikkert kender. Så er du til en underholdende online spillemaskine, der er spækket med store og vilde gorillaer, og er du samtidig helt vild med Peter Jacksons film fra 2005 om King Kong, og går du efter at vinde den helt store jackpot, bonusrunder og masser af gratis spins, så er dette en spillemaskine, der helt sikkert vil være noget for dig.

king kong slotmaskine

Spillemaskinen er i øvrigt udstyret med fem hjul og 20 gevinstlinjer, hvilket gør det til en meget klassisk spillemaskine i forhold til dens opbygning, og samtidig koster det mellem 0,01 og 100 mønter at spille på denne underholdende spillemaskine, hvilket samtidig også betyder, at denne spilleautomat både henvender sig til den mindre erfarne spiller, der måske eventuelt er en nybegynder, mens den samtidig også henvender sig til den mere erfarne spiller takket være muligheden for at spille med helt op til 100 mønter.

Symboler, tema og grafik

Spillemaskinens symboler er som taget direkte ud af Peter Jacksons film, for her vil du blandt andet kunne finde en del af skuespillerne fra filmen, heriblandt Jack Black, Naomi Watts og Thomas Kretchsman, men derudover vil du selvfølgelig også kunne finde kæmpegorillaen King Kong selv samt kortspilsymbolerne, som Playtech flittigt anvender på deres spilleautomater, nemlig 10, J, Q, K og A. Alle disse symboler er faktisk lavet på en sådan måde, at de alle sammen passer rigtigt godt sammen med spillemaskinens overordnede King Kong gorilla tema, ja selv de ellers så kedelige kortspilsymboler er blevet peppet op, så de passer ind i temaet, hvilket er en rigtig fin finesse, som Playtech naturligvis har sørget for.

Generelt kan man sige om spillemaskinens grafik, at den er utrolig vellavet og af rigtig høj kvalitet, hvilket sådan set ikke er så bemærkelsesværdigt, når der som her er tale om en spillemaskine fra Playtech, som efterhånden har rigtig mange års erfaring med at fremstille og udvikle online spillemaskiner, men på trods af at man godt kan have en tendens til at tage den flotte grafik som en selvfølge hos Playtech, så gør det utroligt meget vil selve spiloplevelsen, da den eminente og knivskarpe grafik er med til at skabe en meget realistisk spiloplevelse.

Jackpot og bonusrunder

Spillemaskinen King Kong består af intet mindre end hele to forskellige jackpots, som enhver spiller formentligt meget gerne vil have fingrene i. Spilleautomatens primære jackpot består af hele 3000 mønter, mens spillemaskinens anden jackpot er lidt mindre og består kun af 1000 mønter.

Derudover er spillemaskinen naturligvis også udstyret med et bonusspil, som kan bringe nogle yderst fordelagtige gevinster med sig. Du kan aktivere bonusspillet med tre eller flere af spillemaskinens scatter symboler, og så gælder det for eksempel om at vælge nogle fly, som gorillaen King Kong skal ødelægge, og lykkedes det, så får du din bonus.

Du har selvfølgelig også mulighed for at vinde en masse gratis spins, såfremt du rammer King Kong symbolerne, og det kan til din helt store fordel resultere i nogle enorme gevinster, hvis du samtidig også har heldet med dig.

Konklusion

King Kong er en rigtig flot, men også utrolig underholdende online video spillemaskine fra softwareudvikleren Playtech, der har hentet direkte inspiration fra Peter Jacksons film med selvsamme navn fra år 2005, som du formentlig allerede kender til, og hvis du er vild med King Kong filmen, eller måske bare gorillaer i det hele taget, så vil du helt sikkert også kunne lide denne online spillemaskine, hvor du blandt andet har mulighed for at vinde hele to forskellige jackpots, masser af gratis spins samt bonusrunder, og det gælder selvfølgelig, uanset hvor mange penge du har at spille for, da alle, både nye og erfarne spillere, har mulighed for at være med på denne spillemaskine.