Anmeldelse af Goblin’s Cave slotmaskine

Goblin’s Cave er en meget simpel, men samtidig også utrolig underholdende og spændende online video spillemaskine fra softwareudvikleren Playtech, der har noget magisk og troldeagtigt over sig. Denne spilleautomat er især utrolig ideel, hvis man er på farten og dermed har brug for at spille det fra sin smartphone eller tablet, da det er yderst veltilpasset til disse enheder, hvilket blandt andet skyldes spillemaskinens meget simple design og layout. Du har i øvrigt også mulighed for at vinde hele to forskellige jackpots på denne spillemaskine, så hvis du tør, skal du helt sikkert prøve denne underholdende automat fra Playtech.

Goblin’s Cave slotmaskine

Spillemaskinen består af tre hjul med tre rækker og kun en enkelt gevinstlinje, hvilket gør det til en yderst overskuelig spillemaskine, hvilket især er en rigtig stor fordel for nye spillere, der har rigtigt godt af at starte i det små.

Det koster i øvrigt mellem 0,02 og 300 mønter at spille på maskinen, og det betyder med andre ord, at alle har mulighed for at prøve lykken på Goblin’s Cave spillemaskinen, både nybegyndere såvel som erfarne spillere.

Tema og symboler

Temaet på denne sjove og skøre spillemaskine er utroligt gennemført, hvilket blandt andet ses ved den goblin, der står og drejer maskinens hjul rundt med håndkraft, hvilket bare er yderst gennemført. Derudover gør det det selvfølgelig heller ikke værre af, at spillemaskinens symboler i øvrigt passer utroligt godt til temaet, da du blandt de mange forskellige symboler på spillemaskinen blandt andet finder symboler som for eksempel forskellige skatte, herunder blandt andet guldkander, guldringe, guldmønter og selvfølgelig også nogle gyldne wild symboler, og så er det i øvrigt din som spillers opgange at stjæle disse værdifulde skatte fra den lidt specielle goblin.

Derudover passer grafikken og lyden i øvrigt også utroligt godt til både temaet og de dertilhørende symboler, og det er bare som om, at alting bare går op i en højere enhed på denne forunderlige Goblin’s Cave spillemaskine fra Playtech.

Gevinster og jackpots

Taget denne spillemaskines lille størrelse i betragtning, så er Goblin’s Cave spækket til randen med eftertragtede jackpots og andre gevinster, og denne spillemaskine byder ikke bare på en, men hele to forskellige attraktive jackpots.

Den største af de to jackpots betaler din indsats på den eneste gevinstlinje tilbage med 150 gange, hvilket hurtigt kan gå hen og blive til en yderst fordelagtig gevinst, mens spilleautomatens anden og sidste jackpot er lidt mindre og betaler indsatsen på gevinstlinjen tilbage med 125 gange, hvilket bestemt også må siges at være en ganske fin jackpot, især på en online spillemaskine på denne maskines beskedne størrelse.

Som om dette ikke var nok, så har Playtech desuden også fundet plads til en spændende bonusrunde på Goblin’s Cave maskinen, som du får adgang til ved at ramme tre lanterne på den eneste gevinstlinje, og således får du lov til at tage med ind i goblins spændende skattekammer, hvor han gemmer alle sine skatte, og her får du så lov til at udvælge tre forskellige kister med hver deres ukendte indhold, og det kan jo være, at du er heldig og vælger nogle kister med nogle fordelagtige præmier i.

Konklusion

Goblin’s Cave er en yderst spændende, underholdende og ikke mindst meget underfundig online video spilleautomat fra Playtech selvfølgelig, hvor du blandt andet får lov til at besøge goblin og hans skattekammer, der er fyldt til randen med flotte og værdifulde skatte, som du så skal forsøge at stjæle fra ham.

Derudover har du i øvrigt mulighed for at vinde ikke bare en, men faktisk to forskellige jackpots på denne spillemaskine, og som om det ikke var nok, så kan du i øvrigt også vinde fordelagtige gevinster i spillemaskinens bonusrunde.

Så er du til en meget simpel og yderst brugervenlig spillemaskine, hvor du til gengæld har masser af muligheder for at vinde store gevinster, så vil Goblin’s Cave spillemaskinen fra Playtech helt sikkert være noget for dig.