Anmeldelse af slotmaskinen Geisha Story

Geisha Story er en utrolig flot og veludført online video spillemaskine fra softwareudvikleren Playtech i allerbedste japanske Geishastil. Her har du blandt andet mulighed for at vinde en yderst eftertragtet progressiv jackpot, bonusrunder samt masser af gratis spins, så hvis du er interesseret i at vinde nogle yderst fordelagtige gevinster, og er du samtidig vild med det japanske Geishatema, så er du helt sikkert kommet til det rette sted.

geisha-story-slotmaskine

Spilleautomaten Geisha Story er udstyret med fem hjul og 15 gevinstlinjer, hvilket gør det til en rimelig overskuelig spillemaskine, som alle formentlig vil kunne finde ud af hurtigt at sætte sig ind i, og så koster det intet mindre end blot 0,01 mønt pr. runde at spille på lige netop denne maskine, men er du en high roller, er der selvfølgelig også noget for dig at komme efter på denne flotte spillemaskine, for her har du nemlig mulighed for at satse helt op til hele 3000 mønter pr. runde, og takket være den progressive jackpot er Geisha Story spillemaskinen især et rigtigt stort hit blandt de eftertragtede high rollers, selvom den også kan spilles af de lidt mere forsigtige spillere.

Tema og symboler

Spillemaskinens altoverskyggende tema er, som navnet på spilleautomaten også ganske fint afslører, de velkendte Geishaer fra Japan, og det er ikke til at tage fejl af dette tema, da det er utroligt gennemført, hvilket blandt andet kommer til udtryk i de animationer, der løbende dukker op i spillet, hvor mænd i forskellige aldre bejler til de unge og smukke geishaer. Spillet foregår under de utrolig flotte japanske kirsebærtræer, og spillemaskinens symboler udgøres blandt andet af geishaerne selvfølgelig, japanske træsko, bonsai træer, tepotter og papirparaplyer.

Gevinster og jackpots

Geisha Story spilleautomaten er spækket med wild og scatter symboler, der har til formål at hjælpe dig som spiller med at vinde en masse gratis spins, give dig adgang til spillemaskinens fordelagtige bonusrunder og selvfølgelig også give dig muligheden for at vinde den helt store progressive jackpot, som hele tiden vokser sig større og større, indtil en heldig spiller for fingrene i den store pulje.

Spilleautomatens bonusrunde er en såkaldt pick-a-box bonus, hvor det gælder om at udpege den helt rigtige japanske håndvifte, der udløser en fordelagtig gevinst til dig, og det er en utrolig flot og veludført bonusrunde, der tager dig på en spændende rejse til de eventyrlige japanske kirsebærtræer og de smukke geishaer.

Grafik og lyd

Spillemaskinen Geisha Story er udstyret med en utrolig flot og eventyrlig grafik, der går rigtigt godt hånd i hånd med det overordnede geisha tema, hvilket er med til at gøre det til en utrolig virkelig spiloplevelse. Det er dog ikke alene kun spillemaskinens grafik, der virkelig lever op til standarden på denne spillemaskine, for Playtech har selvfølgelig også sørget for at udstyre spillemaskinen med et utroligt veltilpasset soundtrack, der passer helt ualmindeligt godt med spillets tema, grafik og gameplay i øvrigt.

Konklusion

Geisha Story er en utrolig flot og veludført online video spillemaskine fra softwaregiganten Playtech, der med denne spillemaskine har skabt et utroligt troværdigt spillemiljø, der tager dig med på en spændende rejse til Japan, hvor spillets gameplay foregår under smukke japanske kirsebærtræer, og hvor det altoverskyggende tema er de verdenskendte japanske geishaer. På denne spillemaskine får du ikke bare en flot og troværdig spiloplevelse, nej du får nemlig også en helt fantastisk mulighed for at være med i jagten på den helt store progressive jackpot, som spillemaskinen har at byde på, som gør, at langt de fleste high rollers er vilde med denne eventyrlige og flotte spillemaskine, men almindelige spillere har selvfølgelig også en fabelagtig mulighed for at prøve lykken på denne spillemaskine fra Playtech, da mindsteindsatsen er utrolig lav.

Grafik og gameplay passer utroligt godt til det overordnede tema, og der er altså med andre ord her tale om en yderst gennemført og veludført online spillemaskine med gode vindermuligheder, en progressiv jackpot, bonusrunder og gratis spins for alle pengene.