Anmeldelse af Fantastic Four Spillemaskine

Om Fantastic Four

Fantastic Four er en utrolig underholdende og spændende online spillemaskine fra softwareudvikleren Playtech, der har hentet inspiration direkte fra Marvels tegneserie af samme navn, hvor du blandt andet har mulighed for at vinde en yderst attraktiv progressiv jackpot, så er du en fan af denne fantastiske og verdenskendte tegneserie om de fire fantastiske helte, og vil du samtidig gerne melde dig ind i jagten på den helt store progressive jackpot, så skal du da helt bestemt prøve lykken på denne spillemaskine fra Playtech.

Fantastic Four spillemaskine france-soleil

Fantastic Four spilleautomaten er udstyret med fem hjul og intet mindre end hele 25 forskellige gevinstlinjer, og det koster heldigvis ikke ret meget at spille online på lige netop denne spillemaskine. Den mindst mulige indsats for denne spillemaskine ligger på 0,01 mønt pr. gevinstlinje, mens den maksimale indsats pr. gevinstlinje ligger på 5 mønter på denne spillemaskine, og det betyder altså, at du slet ikke behøver at have den helt store tegnebog op af lommen for at have mulighed for at vinde intet mindre end hele to jackpots, hvoraf den ene er en progressiv en af slagsen.

Tema og symboler

Spillemaskinens altoverskyggende tema er som nævnt fortællingen om de fantastiske fire, som langt de fleste kender til enten i form af tegneserien eller filmen, og derfor er der naturligvis også her tale om et tema, der henvender sig til rigtig mange forskellige slags spillere, som er vilde med dette tema.

Temaet stemmer naturligvis også rigtigt godt overens med spillemaskinens udvalgte symboler, som blandt andet består af de fire fantastiske helte, Invisible Woman, Mr. Fantastic, The Thing og The Human Torch, men derudover vil du også have mulighed for at ramme de typiske kortspilsymboler, som Playtech altid bruger, nemlig 9, 10, J, Q, K og A, der lige umiddelbart ikke passer ind i temaet, men takket være den helt eminente grafik kan man godt abstrahere fra det.

Grafikken er som altid upåklagelig, når der er tale om en spillemaskine fra softwaregiganten Playtech, der efterhånden har rigtig mange års erfaring med at udvikle populære spillemaskiner, hvilket man i den grad også kan sige, at de har formået at gøre med denne spillemaskine. Det er blandt andet grafikken og de meget vellignende symboler, der er med til at skabe den helt ideelle spiloplevelse, som virkelig tager spilleren ind i det ”fantastiske” univers.

Gevinster og bonusrunder

Spillemaskinens scatter symbol udgøres af spillemaskinens logo med en cirkel og et firtal, og rammer du tre af disse symboler på samme tid, så får du adgang til den eftertragtede bonusrunde, og derudover har hver af de fire superhelte også hver deres egen bonusrunde, som ligeledes bliver udløst, hvis du rammer tre ens symboler, og her har du blandt andet mulighed for at vinde masser af gratis spins.

Fantastic Four spillemaskinen byder som nævnt på intet mindre end hele to forskellige jackpot, hvoraf den ene er en progressiv jackpot, der indgår i et jackpot netværk sammen med de andre Marvel spilleautomater, mens den anden består af en gevinst på 10.000 mønter.

Konklusion

Fantastic Four er en super underholdende og rigtig flot online video spillemaskine fra softwareudvikleren Playtech, der især henvender sig til alle de mange Fantastic Four fans, der sidder derude. Spillemaskinen byder i øvrigt på intet mindre end hele to forskellige jackpots, hvoraf den ene er en progressiv jackpot, mens den anden udbetaler hele 10.000 mønter, og så har du i øvrigt også masser af muligheder for at vinde gratis spins takket være spillemaskinens mange forskellige bonusrunder, så der skulle meget gerne være lidt at komme efter på denne spillemaskine.

Playtech har selvfølgelig også sørget for, at du har mulighed for at prøve lykken på denne underholdende og ikke mindst gevinstgivende online spillemaskine, idet de mulige indsatser ligger meget lavt, så er du til Marvels Fantastic Four historie, og vil du gerne vinde stort, så skal du helt sikkert prøve denne spillemaskine.